prev next

Vrijwilligers gezocht

De organisatie is volop bezig met de laatste voorbereidingen van het toernooi voor het weekend van 18 en 19 juni 2022.

De laatste keer was het toernooi een groot succes. Dit was zeker te danken aan het groot aantal vrijwilligers die het weekend succesvol maakte. Door veel teams kregen we de waardering en complimenten. TSC kan trots zijn op zijn vrijwilligers !!

Het spreekt voor zich dat bij zo'n groot internationaal toernooi heel veel zaken georganiseerd moeten worden.

Om beide dagen goed te laten verlopen, hebben we vele vrijwilligers nodig die ons kunnen helpen bij o.a. de volgende zaken:

  • Begeleiding verkeer / parkeren
  • Chauffeurs
  • Host(ess) VIP tent
  • Kaartverkoop entree
  • Loterij
  • Schoonhouden sportpark tijdens toernooi
  • Verkoop drinken / eten / ijs

Wil je meehelpen aan het toernooi ? Wij zullen hier heel blij mee zijn. Met de beschikbaarheid wordt rekening mee gehouden. De toernooi-dagen worden in tijdsblokken ingedeeld.

GASTGEZINNEN

Daarnaast zijn we ook op zoek naar gastgezinnen. Bij het gastgezin dienen 2 kinderen van een profclub te kunnen verblijven, slapen en eten voor het toernooi-weekend.

Meld je aan !!

TSC International Tournament heeft een samenwerking met Fritz Raddatz.


Logo ToernooiLogo -TSC-RADDATZjpg

Voetbalvereniging TSC uit Oosterhout Noord-Brabant is een grote vereniging en beschikt over een prachtige accommodatie. De club bestaat inmiddels 110 jaar en heeft meer dan 1.100 leden, 50 jeugdteams en 16 seniorenteams. Voor meer informatie over vvTSC verwijzen wij u naar de website van de vereniging https://www.vvtsc.nl/

Raddatz Immobilien-cup is een groot prestigieus internationaal toernooi dat al jarenlang wordt georganiseerd voor Fritz Raddatz. Vele Europese topteams nemen deel aan dit toernooi. Kijk op de website voor een impressie: http://raddatz-cup.de/